Зори киселата 0879661759
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Зори киселата 0879661759
Не ходете при тази и не се лъжете!!! Ще ви се мръщи. Ще ви юрка за времето, а в началото ще се забави 10 минути за да ви го скъски максимално. Най-вероятно е циганка по говора и. Не е грозна, обаче това няма значение. Ще получите най-грубото и долно отношение. Ще ви се мръщи, ще ви се кара и ще се почувствате прецакани още в началото. Споделяйте и вие мнения за такива греди, които трябва да бъдат избягвани. Успешна и хубава година на всички от мен вашия нов колега Hogata! Тепърва ще споделям още мнения от много места, на които съм бил. Нека си помагаме взаимно
Re: Зори киселата 0879661759
И защо не слагаш линк към обявява и?Hogata написа: ↑Пет Яну 10, 2025 12:07 am Не ходете при тази и не се лъжете!!! Ще ви се мръщи. Ще ви юрка за времето, а в началото ще се забави 10 минути за да ви го скъски максимално. Най-вероятно е циганка по говора и. Не е грозна, обаче това няма значение. Ще получите най-грубото и долно отношение. Ще ви се мръщи, ще ви се кара и ще се почувствате прецакани още в началото. Споделяйте и вие мнения за такива греди, които трябва да бъдат избягвани. Успешна и хубава година на всички от мен вашия нов колега Hogata! Тепърва ще споделям още мнения от много места, на които съм бил. Нека си помагаме взаимно