Някой пробвал ли я тази май е нова 0882587705
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 5 пъти
Някой пробвал ли я тази май е нова 0882587705
https://www.alo.bg/priyatna-iznenada-99 ... secomments някой тествалия тази и нова ли е
Re: Някой пробвал ли я тази май е нова
Аз бях преди 2 седмица при нея. Младо момиче с много татуси. Тялото е това което се вижда от снимките. Френската ми хареса (иска 50лв за без), обещах и другия път да е без. В процеса също ми допадна. Не ми е отказвала пози, държи на дълъг маратон. Клатих си я доста като за 1-ви тек около 20-25мин, започнахме 2-ри, но неможах да свърша. Казах и "няма да те мъча повече" на което ми отговори "но имаме още 10мин". Според мен си е попадение. Особенно за тия кинти. Ако ти се клати младо бяло момиче, може да я пробваш.krasii_21 написа: ↑Вто Дек 24, 2024 5:34 pm https://www.alo.bg/priyatna-iznenada-99 ... secomments някой тествалия тази и нова ли е
Re: Някой пробвал ли я тази май е нова
С кондом ли се клати? И доплаща ли се? Иначе изглежда 10/10.monti_85 написа: ↑Чет Дек 26, 2024 7:50 pmАз бях преди 2 седмица при нея. Младо момиче с много татуси. Тялото е това което се вижда от снимките. Френската ми хареса (иска 50лв за без), обещах и другия път да е без. В процеса също ми допадна. Не ми е отказвала пози, държи на дълъг маратон. Клатих си я доста като за 1-ви тек около 20-25мин, започнахме 2-ри, но неможах да свърша. Казах и "няма да те мъча повече" на което ми отговори "но имаме още 10мин". Според мен си е попадение. Особенно за тия кинти. Ако ти се клати младо бяло момиче, може да я пробваш.krasii_21 написа: ↑Вто Дек 24, 2024 5:34 pm https://www.alo.bg/priyatna-iznenada-99 ... secomments някой тествалия тази и нова ли е
Re: Някой пробвал ли я тази май е нова 0882587705
с тези въпроси..., все едно сте пубери. колегата говори за френската: че ако иска без, трябва +50 и той и отговорил, че следващия път ще си доплати за свирка на голо.
С кондом ли се клати? И доплаща ли се? Иначе изглежда 10/10.
Не. Не се чука без кондом. Само свирката може да е без.
Не. Не се чука без кондом. Само свирката може да е без.
-
- Благодарил: 26 пъти
- Благодарен: 28 пъти
Обаждаш се на телефона 100% не разтоваряш с момичето а с някаква която е като оператор в кал център и определя мястото и часа на срещата въпреки че са сложили локация в обявата, и да ви кажа 99% съм сигурен че мамам е стара познайница от близкото минало но както и да е за мен това няма значение
Иначе какво да ви кажа интелигентно момиче на видима възраст около 30годишна висока около 170 см , около 60 килограма с черна чуплива коса, очите са тъмни не мога да се сетя за цвета по точно, кожата е мека и светла със отличително видими множество татуси по нея, тялото и е стройно и стегнато за годините снимки реални и отговарящи на действителната и фигура най-вероятно момичето е от български произход.
Старае се да те предразположи свирката беше Ок секса също ми допадна не отказва пози, лично за мене половинка е достатъчна нещо което не ми допадна е в лицето един лек грим спирала или нещо подобно би и стояло добре.
Иначе какво да ви кажа интелигентно момиче на видима възраст около 30годишна висока около 170 см , около 60 килограма с черна чуплива коса, очите са тъмни не мога да се сетя за цвета по точно, кожата е мека и светла със отличително видими множество татуси по нея, тялото и е стройно и стегнато за годините снимки реални и отговарящи на действителната и фигура най-вероятно момичето е от български произход.
Старае се да те предразположи свирката беше Ок секса също ми допадна не отказва пози, лично за мене половинка е достатъчна нещо което не ми допадна е в лицето един лек грим спирала или нещо подобно би и стояло добре.
-
- Благодарил: 142 пъти
- Благодарен: 241 пъти
- Обратна връзка:
Aйде и тая отива в tofuck листа
Коса расте, акъл не доада
Марчето (който знае - знае) ли е 'диспечерката' или е друга ? Стила прилича, но няма да и звъня, че ще ме познае ако е тя.
Преди години толкова ме разочарова тая маман със стоката си няколко пъти поред, че се зарекох никога повече при нея, но ако се е оправила може и да размисля.
А по други времена каква сила беше тая в бранша не е истина. Бюджетни, но супер попадения, много малко подобни имаше в София.
Преди години толкова ме разочарова тая маман със стоката си няколко пъти поред, че се зарекох никога повече при нея, но ако се е оправила може и да размисля.
А по други времена каква сила беше тая в бранша не е истина. Бюджетни, но супер попадения, много малко подобни имаше в София.
Smart Men Don't Get Married
-
- Благодарил: 26 пъти
- Благодарен: 28 пъти
Марчето Герчето Аз да ви кажа за мен няма никакво значение коя и е шефката, всичко си е до момичето и Клиентите все пак никой не е застрахован на какво дърво ще попадне дори и 10 пъти да е ходил при едно и също момиче ако е изпила оцета за закуска