Кукла Таисия/Натали
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
Кукла Таисия/Натали
Не и откривам обявата. Но и имам номера и и писах в телеграм тези дни. Там качва сторита разни. Не съм ходил никога. Писах и преди няколко дни и ми обяви 500лв за 1 час стандарт. Поне по снимките изглежда яка, первезрзна мадама. Но дали си заслужава в реалност и то тази сума? Или смело да пропускам?
-
Re: Кукла Таисия/Натали
Да. Същата е. Мислех, че отдавна е изтрила обявата. Не намирам никакви отзиви за нея. Помня, че преди много време бяха противоречиви - ту било добре, ту претупвала, ту била дърво и т.н.
Не съм бил при нея. За тези пари предоочитам нещо изпитано, отколкото да рискувам. И аз съм чел, че е така с нея и затова за момента съм пас.James_Deanbg написа: ↑Пет Дек 27, 2024 2:24 pmДа. Същата е. Мислех, че отдавна е изтрила обявата. Не намирам никакви отзиви за нея. Помня, че преди много време бяха противоречиви - ту било добре, ту претупвала, ту била дърво и т.н.
Привет колеги,
На една от снимките в обявата дамата има по-космати мишници от мен. Ако някой се пуска тест пилот нека обърне внимание. Съгласен съм, че путка без косми е като бялото вино - вкус има, ама вид няма, но космати мишници на жена лично на мен ми идват мако в повече.
Весели празници пожелавам на всички!
На една от снимките в обявата дамата има по-космати мишници от мен. Ако някой се пуска тест пилот нека обърне внимание. Съгласен съм, че путка без косми е като бялото вино - вкус има, ама вид няма, но космати мишници на жена лично на мен ми идват мако в повече.
Весели празници пожелавам на всички!