Информация за момичетата в София
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Информация за момичетата в София
Това което съм написал не е лъжа като се ебеше с мен гледаше да прави циганските си номера и хората да знаят ,а вие сега понеже ви дава вече безплатно и я криете и защитавате като орлета все едно е партизанка Мария Хаджииванова (баба Муша) .Ама за другата аудитория ,които също искат да я чукат вече безплатно могат да се обърнат към новия и уж приятел бивш стар редовен клиент главен асистент Билиан Николаев Маринов преподавател в Техническия университет който в свободното си време в общежитието му обича да чука млади циганета като момичето с псевдоним Ивана.Същия е я подслонил два месеца и я дава на който си иска , а тя го лъже че е бремена да стои по-дълго при него иначе отива на улицата.Който иска може да го пита и да я види по приятелски срещу нещо символично или не знам вече и да го поздрави с новата му придобивка 0884201021.Ако бях сводник нали знам къде е помисли с простата си глава малко Спряла била занаята и излезнала от това а отишла при неин редовен клиент ,който знае каква е и за какво ще я ползва.
-
- Благодарил: 142 пъти
- Благодарен: 241 пъти
- Обратна връзка:
Ти си некъв невменяем малоумник ве. Некъв откачен лайноуст шизофреник.
Ходи са лекувай че такива кат тебе и поп ги не опева та ща метнат право у барата да гниеш или шта изкарат през комина да не смръдиш много. Ашундян ?
Ходи са лекувай че такива кат тебе и поп ги не опева та ща метнат право у барата да гниеш или шта изкарат през комина да не смръдиш много. Ашундян ?
Последно промяна от razputin на Нед Дек 29, 2024 12:50 pm, променено общо 1 път.
Коса расте, акъл не доада
Кой те види да те ненавиди!
Живот и здраве да не видиш!
Огън и пламен да го изгори!
Хаир и халал да не видиш!
Чумичката да те тръшне у земята дано!
Моят опит с момичетата от поста на колегата:
Деси-Вики - тук услугата е топ и няма, какво да кажа. Не съм редовен единствено заради цената.
Габи от Лозенец - от боята с големи цици, принципно става. Терена е супер недискретен ( хотел), а и самата тя, така нарежда клиентите, че се срещате или в хотела или пред него. Веднъж следващия зорлия беше се качил пред стаята и се засякохме очи в очи.
Никол от Одрин - заради добрите отзиви тук отидох да пробвам……. Първият път нищо запомнящо се освен, че ми замириса на пот. Реших, че съм уцелил кофти момент и реших да повторя. Все пак всички са доволни пък само аз да не съм…. И отидох за втори и последен път! За мен услугата е някак машинална и не ок ( не изключвам варианта да не съм и допаднал).
Деси-Вики - тук услугата е топ и няма, какво да кажа. Не съм редовен единствено заради цената.
Габи от Лозенец - от боята с големи цици, принципно става. Терена е супер недискретен ( хотел), а и самата тя, така нарежда клиентите, че се срещате или в хотела или пред него. Веднъж следващия зорлия беше се качил пред стаята и се засякохме очи в очи.
Никол от Одрин - заради добрите отзиви тук отидох да пробвам……. Първият път нищо запомнящо се освен, че ми замириса на пот. Реших, че съм уцелил кофти момент и реших да повторя. Все пак всички са доволни пък само аз да не съм…. И отидох за втори и последен път! За мен услугата е някак машинална и не ок ( не изключвам варианта да не съм и допаднал).
-
- Обратна връзка:
Бегай в Карлуково смръцафръцняк шизоиден изтрещел
Охх колко снимки и клипове имам ще стане най-известния курвенски боклук
-
- Обратна връзка:
Духа го жена ти в Студенски а тебе требва да ти връжат ръкавите и да та затворат и да та запечатат с нафталин че смръдиш на леш. Толко си посран и откачен че еш чак и таа най-грозна евтина парантия а избегала да са спаси от вонята ти, сметай колко си жалък.
На кръстопътище да те разчекнат дано!razputin написа: ↑Сря Яну 08, 2025 10:18 pm Духа го жена ти в Студенски а тебе требва да ти връжат ръкавите и да та затворат и да та запечатат с нафталин че смръдиш на леш. Толко си посран и откачен че еш чак и таа най-грозна евтина парантия а избегала да са спаси от вонята ти, сметай колко си жалък.
Кой те види да те ненавиди!
Живот и здраве да не видиш!
Огън и пламен да го изгори!
Хаир и халал да не видиш!
Отворко писах ти за среща на лично тук си клавиатурен герой ела да те видим мухльо сдухан
-
- Обратна връзка:
Не са надевай чи без тва не моа ма видиш че ша ти текат сълзи доде ти гньета крака си как си е обут с клефарите барабар отзаде мангасар.
А на лични ша са обясняваш с докторите как да ти шият гъзерете капут разпран.
А на лични ша са обясняваш с докторите как да ти шият гъзерете капут разпран.
-
- Обратна връзка:
Манго са възбуди като свиня на пресни говна. Ще му са а го гнясам и с двата крака отзаде, ма нови са ми клефарете не моа ги прежала, че после требва а ги изфръла ако му са не загубат из лайняната гъзина.
Последно промяна от razputin на Сря Яну 08, 2025 11:46 pm, променено общо 1 път.
-
- Обратна връзка:
Има едно викат му Зарин баш е за тебе, ща излекува завинаги, в комбинация с Напалм.
С манго не мое се биеш, те с бой се раждат и от бой умират, твърде опитни са.
Което не означава че оловната диета ще им се отрази по-различно отколкото на което и да е друго улично псе .
Smart Men Don't Get Married
-
- Обратна връзка:
Кво ше го биеш тава та съдат кат за човек после, оно такова малоумно само ше са унищожи я от сифилис, я от шизофрения. Он рода инги е слаб и генетично и умствено, те за тва са ебат по роднински и са множат кат какавиди, да са не загубат, та да й не олекне на земята случайно веднъж завинаги от техната смрад.
Последно промяна от razputin на Чет Яну 09, 2025 10:41 pm, променено общо 1 път.