stan написа: ↑Нед Сеп 07, 2025 11:24 pm
Nikolaj написа: ↑Нед Сеп 07, 2025 12:53 pm
guru написа: ↑Нед Фев 04, 2024 9:18 pm
Една от малкото който съм повтарял. В бар 10 , голяма дупка, но много се раздаваше , шпагати, чупки в кръстта , яздене, даже леглото счупихме в тази пробита дупка , тоагава една от колежките и беша тази дъртата рускиня където слагаше по 1 кило кит, забравих как се казваше. И по двата инстаграма я натисках, ама зачезна безвъзмездно
Наталия се казваше дъртата рускиня. И тя бачкаше с отделна обява когато затвориха бар10 . Ставаше за извращения и предлагаше почти всичко. Изчезна и тя а Алекс в момента ако работи ще е без обява и само с стари клиенти.
Прави масажи сега -
https://www.alo.bg/9281275
Сега е известна като Сиси гаджето на комплексираното и некадърно модераторче на коврите, което тук се пише beserious1.
Дааа тази история ми е позната, спомням си я чудесно

Ресторанти с курви и пейки за клецане в близката градинка, ютюб канали, фейсбук страници, клиенти със скенер и тнт.
Темата е легендарно жалка дори за този форум.
Не ти е много приятно някой да те види реално какъв си мизерен, жалък, гнусен, без самоуважение, без гордост нали?
Предполагам този бисер ти е хрумнал докато си гледал лайната на мазния гъз на някоя мършава потна мазна космата циганка за 30лв
Между другото не знам дали се досещаш, че си ясен на всички.
Всеки знае що за потна мазна мизерна воняща жалка нещастна измет слага филтър до 40лв в Адам и Ева

Доста магистрални циганки взимат по-скъпо, а ние всички сме ги виждали

Горкия stan почти ми е жал за теб... почти.
Форумното чучело, служещо за подигравка, мизерен, вонящ, жалък, нещастен и гнусен.
Жалките ти опити да се заяждаш няма да доведат до нищо друго освен да ти напомням, че си мизерна циганска подлога

Каквото и да кажеш нищо няма да промени картинката - засъхнали лайна по 10 см косми върху мършав потен цигански гъз.
За много хора подобно нещо би било повод да се побъркат само, но за теб е повод за гордост и си го виждал няколко пъти.
Горкия нещастник, живееш чудесен живот