(терена ми е до НДК💋) Стандарт с кондом: 30 мин - 80 лв.; 15 мин - 50 лв.

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Dinko-Dinev
Благодарил: 12 пъти
Благодарен: 9 пъти

(терена ми е до НДК💋) Стандарт с кондом: 30 мин - 80 лв.; 15 мин - 50 лв.

Мнение от Dinko-Dinev »

Ако позволите да попитам - това девойче някой да го е посещавал, и какви са отзивите?
Благодаря предварително.

https://www.alo.bg/terena-mi-e-do-ndk-s ... lv-9367529
https://adamieva.info/obiava-4803504/st ... -lv-do-ndk
ivanavi
Благодарил: 52 пъти
Благодарен: 15 пъти

Re: (терена ми е до НДК💋) Стандарт с кондом: 30 мин - 80 лв.; 15 мин - 50 лв.

Мнение от ivanavi »

Ако те кефи - рипай смело, кво значение има някой дали я е посещавал. Тоя някой ако се е държал като оли , то и пичката ще му отвърне по същия начин, .....тоя същия ако е смърдял на пот и на немит гъз или на търгия, пичето ще го претупа на бръзо (па моо и директно да му каже адиос), ако някой е очаквал/искал каката да му прави челна стойка и да оди по въже, а па она му е предложила само свирка и секс (пак ще му е негативен коментара), вкусовете и възприятията могат да бъдат (и са) различни ........ и те така те.
Така, че е мнооооого относително за отзивите.
Прави впечатление, че "стандарт експрес" за 30мин - 80лв // "стандарт" за 1час - 200лв - нещо нги куца у ценообразуваньето.
Преди години пичките се притесняваха къв ебач ше й налети, да не й съдере путката от ебане и да я изкара извън "строя" за дълго време, а днес до толкова са "еволюирали" нещата, че ебачите питат тая или оная пичка става ли и не смеят да идат при нея ако няма мнения в нета.
razputin
Благодарил: 245 пъти
Благодарен: 410 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

ivanavi написа: Съб Сеп 20, 2025 8:32 am Ако те кефи - рипай смело, кво значение има някой дали я е посещавал. Тоя някой ако се е държал като оли , то и пичката ще му отвърне по същия начин, .....тоя същия ако е смърдял на пот и на немит гъз или на търгия, пичето ще го претупа на бръзо (па моо и директно да му каже адиос), ако някой е очаквал/искал каката да му прави челна стойка и да оди по въже, а па она му е предложила само свирка и секс (пак ще му е негативен коментара), вкусовете и възприятията могат да бъдат (и са) различни ........ и те така те.
Така, че е мнооооого относително за отзивите.
Прави впечатление, че "стандарт експрес" за 30мин - 80лв // "стандарт" за 1час - 200лв - нещо нги куца у ценообразуваньето.
Преди години пичките се притесняваха къв ебач ше й налети, да не й съдере путката от ебане и да я изкара извън "строя" за дълго време, а днес до толкова са "еволюирали" нещата, че ебачите питат тая или оная пичка става ли и не смеят да идат при нея ако няма мнения в нета.
Бако ценообразуваньето си е баш наместо - за 80 кинта и 30 минути доде сте са съблекли и ща претупа на свирка и оперативно ща изфръли с клефарете подир тебе, а за един час требва да са чуди кво да та лъже да я не огъзиш здравата дважди поне та да я разцепиш от бой с чамалюгата, щот за 200 никой от старата гварде нема да й прости и нема шес-пет.
Виж тия консомолците са друга работа, дет викаш, то не знае за кво а там и
без тава, пикае ли му се или му са ебе, та такъв си го пръзалят как си те искат.
Коса расте, акъл не доада
Аватар
pizdec
Благодарил: 37 пъти
Благодарен: 65 пъти

Мнение от pizdec »

Ако половинчасовата услуга реално е осемнайсеминутна - съвсем нормално е ценообразуването.
Публикувай отговор