Зори киселата 0879661759

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Hogata

Зори киселата 0879661759

Мнение от Hogata »

Не ходете при тази и не се лъжете!!! Ще ви се мръщи. Ще ви юрка за времето, а в началото ще се забави 10 минути за да ви го скъски максимално. Най-вероятно е циганка по говора и. Не е грозна, обаче това няма значение. Ще получите най-грубото и долно отношение. Ще ви се мръщи, ще ви се кара и ще се почувствате прецакани още в началото. Споделяйте и вие мнения за такива греди, които трябва да бъдат избягвани. Успешна и хубава година на всички от мен вашия нов колега Hogata! Тепърва ще споделям още мнения от много места, на които съм бил. Нека си помагаме взаимно ;)
Jo99
Благодарил: 24 пъти
Благодарен: 24 пъти

Re: Зори киселата 0879661759

Мнение от Jo99 »

Hogata написа: Пет Яну 10, 2025 12:07 am Не ходете при тази и не се лъжете!!! Ще ви се мръщи. Ще ви юрка за времето, а в началото ще се забави 10 минути за да ви го скъски максимално. Най-вероятно е циганка по говора и. Не е грозна, обаче това няма значение. Ще получите най-грубото и долно отношение. Ще ви се мръщи, ще ви се кара и ще се почувствате прецакани още в началото. Споделяйте и вие мнения за такива греди, които трябва да бъдат избягвани. Успешна и хубава година на всички от мен вашия нов колега Hogata! Тепърва ще споделям още мнения от много места, на които съм бил. Нека си помагаме взаимно ;)
И защо не слагаш линк към обявява и?
Публикувай отговор