Relax ChillOut
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Relax ChillOut
Група, някой скоро да е минавал при Зори, от добре познатия бардак. Аз честно казано се цял навил да ида преди скандала свързан с нея и Бела, скоро някой ако е ходил да даде прясно мнение. Отговаря ли на снимките и също така хубаво ли лапа ме интересува.
Re: Relax ChillOut
То скандал не е имало.Това че някоя се чука на голо и си мисли че ще остане в тайна си е неин проблем.
-
- Благодарил: 18 пъти
- Благодарен: 63 пъти
Щом една се е шибала не значи че и другата не го е правила! Има и колеги които ходят без форумите и не знаят за тях, така че щом е правено с един не значи че и други не са намазали, най-вече че всичките курви са вече в бардака къща в Кирил и Методий, включително Милена Бориславова Роглева курвата която си е наркоманка и се чука на голо още от годините и в Благоевград
-
- Благодарил: 87 пъти
- Благодарен: 96 пъти
Отиди си спокойно при нея. Точна е и предлага добра услуга. Предлага тройка с още две масажистки.
Самата тя отговаря на снимките. Има хубаво тяло. Гърдите й, които са естествени, са малко по-големи от тялото й и това е много привлекателно. Уговорих се на място. Неписаното правило е, че по телефон или Вайбър се уговаряш само за час. Помоли да бъдете в стачката със стълбичките. Там е значително по-удобно. Има канапе и легло (два персона). В стаята до входа има само канапе. В другото помещение преграждащата му стена не е до горе и всичко се чува. Кажи си какво искаш и се договорете за пари. Не се занимавай с масаж, той яде от времето.
И до ден днешен смятам, че написаното за Бела е част от кампанията срещу салона, която един друг салон започна.
Ако напипаш старателните и точните момичета в този салон, може да си изкарваш чудесно.
-
- Благодарил: 56 пъти
- Благодарен: 27 пъти
За коя конкретно пишеш, защото ако е за Зори, не виждам да има обява в момента?БатеБончо написа: ↑Пет Дек 13, 2024 9:01 amОтиди си спокойно при нея. Точна е и предлага добра услуга. Предлага тройка с още две масажистки.
Самата тя отговаря на снимките. Има хубаво тяло. Гърдите й, които са естествени, са малко по-големи от тялото й и това е много привлекателно. Уговорих се на място. Неписаното правило е, че по телефон или Вайбър се уговаряш само за час. Помоли да бъдете в стачката със стълбичките. Там е значително по-удобно. Има канапе и легло (два персона). В стаята до входа има само канапе. В другото помещение преграждащата му стена не е до горе и всичко се чува. Кажи си какво искаш и се договорете за пари. Не се занимавай с масаж, той яде от времето.
И до ден днешен смятам, че написаното за Бела е част от кампанията срещу салона, която един друг салон започна.
Ако напипаш старателните и точните момичета в този салон, може да си изкарваш чудесно.
-
- Благодарил: 87 пъти
- Благодарен: 96 пъти
Вчера и онзи ден работеше.
Сигурно сте забелязали, че масажният салон на бул. "Стамболийски" е затворен. Тези от вас, които са минавали оттам, са забелязали, че табелата е махната рекламното облепяне на прозорците също.
При малкото пространство на ул. "Кирил и Методий" няма как всички момичета да работят едновременно. Трябва да проявяваме търпение докато дойде редът на нашата изгора.
Сигурно сте забелязали, че масажният салон на бул. "Стамболийски" е затворен. Тези от вас, които са минавали оттам, са забелязали, че табелата е махната рекламното облепяне на прозорците също.
При малкото пространство на ул. "Кирил и Методий" няма как всички момичета да работят едновременно. Трябва да проявяваме търпение докато дойде редът на нашата изгора.
-
- Благодарил: 27 пъти
- Благодарен: 47 пъти
Малко подробности може ли за "тройка с още две масажистки"? Може и на лично. Интересува ме с кои го прави, дали се закачат помежду си (доколко сериозно) и евентуално цената?БатеБончо написа: ↑Пет Дек 13, 2024 9:01 amОтиди си спокойно при нея. Точна е и предлага добра услуга. Предлага тройка с още две масажистки.
Тази Зори мисля скоро да я посетя... особено след изчерпателната информация от колегата БатеБончо..
-
- Благодарил: 142 пъти
- Благодарен: 241 пъти
- Обратна връзка:
Симпатично циганенце, ще да става за мискинлъци, има леб в нея. А па и БатеБончо си ги нюха тиа още щом са яват на сцената.
Коса расте, акъл не доада
-
- Благодарил: 2 пъти
- Благодарен: 5 пъти
И аз се интересувам, мисля съвсем скоро да я изчукам, докато не е изчезнала пак тази звезда.
Колко излиза ебането с 2 празнения за час, и аз мисля да я бодна та да приготвя парите?
200лв общо ли, или 200+80лв за масажа??
Иначе как е в секса, дърво или се чука с кеф?
kor https://kovri.info/memberlist.php?mode= ... file&u=463
E гнусен мангал, ще му еба пак и пак жената колкото и да ми трие съобщенията
Сиси https://www.alo.bg/spa-procedura-za-gla ... ja-9124899
E гнусен мангал, ще му еба пак и пак жената колкото и да ми трие съобщенията
Сиси https://www.alo.bg/spa-procedura-za-gla ... ja-9124899