Някой знае ли за тези дами

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
supernasco
Благодарил: 1 път

Някой знае ли за тези дами

Мнение от supernasco »

Уж правят само масажи, но в описанието пише и за развейване на бедра :D .

https://adamieva.info/obiava-4736417/ko ... tiri-ratse
БатеБончо
Благодарил: 87 пъти
Благодарен: 96 пъти

Re: Някой знае ли за тези дами

Мнение от БатеБончо »

Колега, много е писано за тях.
Теренът е в кв. Банишора, в близост до ж.п. гарата. От старата школа компаньонки. Ебът се без фасони. Истинска тройка. Не е като циганска тройка-мандръсаш едното цигане, докато другото стой настрани и си цъка на телефона.
sp1972
Благодарен: 5 пъти

Мнение от sp1972 »

Мисля и аз да ида да ги бодна след Нова година, че сега не остана време. Ще ги оферирам за 2 часа за двете и после ще дам отзив.
В Коврите май четох, че се ебали на голо та ако е така са си рискови. Ще си взема 1 шише уиски, 2 кутии цигари и 2 шоколада да е корав кура. И ще си поркаме, ще пушим и ще се ебем :D , а в почивките ще ги карам да ме къпят в банята.
Така съм го замислил, да видим какво ще излезе живот и здраве догодина.....
Това им е другата обява: https://adamieva.info/obiava-4826022/ma ... hte-neshto
ivanavi
Благодарил: 5 пъти

Мнение от ivanavi »

sp1972 написа: Пет Дек 27, 2024 8:42 pm Мисля и аз да ида да ги бодна след Нова година, че сега не остана време. Ще ги оферирам за 2 часа за двете и после ще дам отзив.
В Коврите май четох, че се ебали на голо та ако е така са си рискови. Ще си взема 1 шише уиски, 2 кутии цигари и 2 шоколада да е корав кура. И ще си поркаме, ще пушим и ще се ебем :D , а в почивките ще ги карам да ме къпят в банята.
"В Коврите май четох, че се ебали на голо" - не е май, а си се мандръсат на голо още от преди 10...12+години и то без мрънканье, ...с Ивет тогива имаше (доадале от време на време) и едно младо пиче (май беше даскалица , но и требвали бръзи пари та да моо устиска на животу у Софето), та тя правеше всичко с кондом и изобщо не й се отдаваше секса ни па свирчока, ....и Ивет я разкара.
Та баце ако те кефат тия каки , скачай , ма си турай гумичка на ебнята да не те пофрака нещо, че колко патки са строшиле през годините (я такава цифра не знам и къ са пише на ратия). Успех!
nqkoi
Благодарил: 12 пъти
Благодарен: 10 пъти

Мнение от nqkoi »

ivanavi написа: Съб Дек 28, 2024 8:20 am
sp1972 написа: Пет Дек 27, 2024 8:42 pm Мисля и аз да ида да ги бодна след Нова година, че сега не остана време. Ще ги оферирам за 2 часа за двете и после ще дам отзив.
"В Коврите май четох, че се ебали на голо" - не е май, а си се мандръсат на голо още от преди 10...12+години и то без мрънканье, ...с Ивет тогива имаше (доадале от време на време) и едно младо пиче (май беше даскалица , но и требвали бръзи пари та да моо устиска на животу у Софето), та тя правеше всичко с кондом и изобщо не й се отдаваше секса ни па свирчока, ....и Ивет я разкара.
Та баце ако те кефат тия каки , скачай , ма си турай гумичка на ебнята да не те пофрака нещо, че колко патки са строшиле през годините (я такава цифра не знам и къ са пише на ратия). Успех!
Обявената цена уж в обявата също май не е същата след като по телефона каза за 20 Мин е цената с двете ?!
Публикувай отговор