Масажиски без обяви
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Масажиски без обяви
Търся масажиски без обави ,който провят масаж и има опция за ръчно или нещо повече. Ако накой има инфо може да разменим.
-
- Благодарил: 142 пъти
- Благодарен: 241 пъти
- Обратна връзка:
Re: Масажиски без обяви
Още ли търсиш и ни са молииш бе баце. Ма то нали много ги имаше?
Ай земо тресни си един коледен чикилък па трай кат си нефелен и глей да не протръкаш пишоко. Не, че ти требва ама така, да не си настрана от ората дето одат да ебат.
Ай земо тресни си един коледен чикилък па трай кат си нефелен и глей да не протръкаш пишоко. Не, че ти требва ама така, да не си настрана от ората дето одат да ебат.
Коса расте, акъл не доада
-
- Благодарил: 18 пъти
- Благодарен: 63 пъти
Виж сега, никой няма да каже дали има такава масажистка, защото ще си я пази за себе си! Намери някаква масажистка от салон и бъди редовен при нея и най-вече търпение, ако си готин и си допаднете ще се отпусне пред теб! Кви са тия дайте това или онова,
Нз защо ми пешеш , ама ако искаш дайд да се разберим и да ти обясня на 4 очи ,че не е много умно да пишеш на хора който не познаваш.
Виж сега аз търся новои. В София имаChipiChapa написа: ↑Съб Дек 28, 2024 7:16 amВиж сега, никой няма да каже дали има такава масажистка, защото ще си я пази за себе си! Намери някаква масажистка от салон и бъди редовен при нея и най-вече търпение, ако си готин и си допаднете ще се отпусне пред теб! Кви са тия дайте това или онова,
Супер много аз знам бая и има пичове с който си разменяме аз не мога да ги знам всички !!! И това е идеята на страницата. Това ,че имя идиоти е оделен въпрос.
-
- Благодарил: 142 пъти
- Благодарен: 241 пъти
- Обратна връзка:
Тоа па г-н на четири очи-пиша ти щото а мноо умно да питаш публично сто пъти във форума некой да ти каже некоя ма ти да не даваш нищо.
А не даваш щот знаеш само Мара Шепова ма са праиш на отворен. Ма ти не си първия хитър чикибоец тука та даже и топлата вода не откриваш ша знаеш, бастунЪ.
Коса расте, акъл не доада
Ама ти верно си глупав ! Ще ти го кажа така избери си зала с ринг/клетка и заповядай да се видим на живо и прецени тогава да ли имам нужда да бия чики и до ли имом пари да си платя. мисля лесно то го обясних