Информация за момичетата в София

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
gosheto74
Благодарил: 1 път

Re: Информация за момичетата в София

Мнение от gosheto74 »

Това което съм написал не е лъжа като се ебеше с мен гледаше да прави циганските си номера и хората да знаят ,а вие сега понеже ви дава вече безплатно и я криете и защитавате като орлета все едно е партизанка Мария Хаджииванова (баба Муша) .Ама за другата аудитория ,които също искат да я чукат вече безплатно могат да се обърнат към новия и уж приятел бивш стар редовен клиент главен асистент Билиан Николаев Маринов преподавател в Техническия университет който в свободното си време в общежитието му обича да чука млади циганета като момичето с псевдоним Ивана.Същия е я подслонил два месеца и я дава на който си иска , а тя го лъже че е бремена да стои по-дълго при него иначе отива на улицата.Който иска може да го пита и да я види по приятелски срещу нещо символично или не знам вече и да го поздрави с новата му придобивка 0884201021.Ако бях сводник нали знам къде е помисли с простата си глава малко :mrgreen:Спряла била занаята и излезнала от това а отишла при неин редовен клиент ,който знае каква е и за какво ще я ползва.
razputin
Благодарил: 142 пъти
Благодарен: 241 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Ти си некъв невменяем малоумник ве. Некъв откачен лайноуст шизофреник.
Ходи са лекувай че такива кат тебе и поп ги не опева та ща метнат право у барата да гниеш или шта изкарат през комина да не смръдиш много. Ашундян ?
Последно промяна от razputin на Нед Дек 29, 2024 12:50 pm, променено общо 1 път.
Коса расте, акъл не доада
gosheto74

Мнение от gosheto74 »

razputin написа: Нед Дек 29, 2024 12:48 pm Ти си некъв невменяем малоумник ве. Некъв откачен синьоуст шизофреник.
Ходи са лекувай че такива кат тебе и поп ги не опева та ща метнат право у барата да гниеш или шта изкарат през комина да не смръдиш много. Ашундян ?
Кой те види да те ненавиди!
Живот и здраве да не видиш!
Огън и пламен да го изгори!
Хаир и халал да не видиш!
Чумичката да те тръшне у земята дано!
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Хас ми каня циганьор
Sex12

Мнение от Sex12 »

Моят опит с момичетата от поста на колегата:
Деси-Вики - тук услугата е топ и няма, какво да кажа. Не съм редовен единствено заради цената.

Габи от Лозенец - от боята с големи цици, принципно става. Терена е супер недискретен ( хотел), а и самата тя, така нарежда клиентите, че се срещате или в хотела или пред него. Веднъж следващия зорлия беше се качил пред стаята и се засякохме очи в очи.

Никол от Одрин - заради добрите отзиви тук отидох да пробвам……. Първият път нищо запомнящо се освен, че ми замириса на пот. Реших, че съм уцелил кофти момент и реших да повторя. Все пак всички са доволни пък само аз да не съм…. И отидох за втори и последен път! За мен услугата е някак машинална и не ок ( не изключвам варианта да не съм и допаднал).
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Бегай в Карлуково смръцафръцняк шизоиден изтрещел
gosheto74

Мнение от gosheto74 »

Охх колко снимки и клипове имам ще стане най-известния курвенски боклук
gosheto74

Мнение от gosheto74 »

razputin написа: Сря Яну 08, 2025 4:15 pm Бегай в Карлуково смръцафръцняк шизоиден изтрещел
Духай мършав педерас
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Духа го жена ти в Студенски а тебе требва да ти връжат ръкавите и да та затворат и да та запечатат с нафталин че смръдиш на леш. Толко си посран и откачен че еш чак и таа най-грозна евтина парантия а избегала да са спаси от вонята ти, сметай колко си жалък.
gosheto74

Мнение от gosheto74 »

razputin написа: Сря Яну 08, 2025 10:18 pm Духа го жена ти в Студенски а тебе требва да ти връжат ръкавите и да та затворат и да та запечатат с нафталин че смръдиш на леш. Толко си посран и откачен че еш чак и таа най-грозна евтина парантия а избегала да са спаси от вонята ти, сметай колко си жалък.
На кръстопътище да те разчекнат дано!
Кой те види да те ненавиди!
Живот и здраве да не видиш!
Огън и пламен да го изгори!
Хаир и халал да не видиш!
Отворко писах ти за среща на лично тук си клавиатурен герой ела да те видим мухльо сдухан
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Не са надевай чи без тва не моа ма видиш че ша ти текат сълзи доде ти гньета крака си как си е обут с клефарите барабар отзаде мангасар.
А на лични ша са обясняваш с докторите как да ти шият гъзерете капут разпран.
gosheto74

Мнение от gosheto74 »

razputin написа: Сря Яну 08, 2025 11:34 pm Не са надевай чи без тва не моа ма видиш че ша ти текат сълзи доде ти гньета крака си как си е обут с клефарите барабар отзаде мангасар.
А на лични ша са обясняваш с докторите как да ти шият гъзерете капут разпран.
Ела бе боклук къде само говориш
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Манго са възбуди като свиня на пресни говна. Ще му са а го гнясам и с двата крака отзаде, ма нови са ми клефарете не моа ги прежала, че после требва а ги изфръла ако му са не загубат из лайняната гъзина.
Последно промяна от razputin на Сря Яну 08, 2025 11:46 pm, променено общо 1 път.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Има едно викат му Зарин баш е за тебе, ща излекува завинаги, в комбинация с Напалм.
deep
Благодарил: 62 пъти
Благодарен: 43 пъти

Мнение от deep »

razputin написа: Чет Яну 09, 2025 12:51 am Има едно викат му Зарин баш е за тебе, ща излекува завинаги, в комбинация с Напалм.
:rofl:

С манго не мое се биеш, те с бой се раждат и от бой умират, твърде опитни са.
Което не означава че оловната диета ще им се отрази по-различно отколкото на което и да е друго улично псе :idea: .
Smart Men Don't Get Married
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Кво ше го биеш тава та съдат кат за човек после, оно такова малоумно само ше са унищожи я от сифилис, я от шизофрения. Он рода инги е слаб и генетично и умствено, те за тва са ебат по роднински и са множат кат какавиди, да са не загубат, та да й не олекне на земята случайно веднъж завинаги от техната смрад.
Последно промяна от razputin на Чет Яну 09, 2025 10:41 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор