Масажи ” Relax Chillout ”

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Don9Diaz
Благодарен: 7 пъти

Re: Масажи ” Relax Chillout ”

Мнение от Don9Diaz »

Колеги, смях се глас на изцепката на Queen и на "извинението" на famozen... ходил съм там и знам, че има камери и хич не ми дреме!
Ама си направиха реклама дейба мангалите!
ChipiChapa
Благодарил: 18 пъти
Благодарен: 63 пъти

Мнение от ChipiChapa »

То това каква жалка реклама беше, но от друга страна поне се говори за тъпия им бардак! Отрепки са се наредили една до друга там!
Аватар
pizdec
Благодарил: 30 пъти
Благодарен: 30 пъти

Мнение от pizdec »

Потребителат "Queen" може да е всеки, дори и съпруг на масажистка, при която "няма нищо повече".
Действително, винаги е имало в тоя тип форуми просташки, злонамерени, и под. писания по адрес на момичетата; но то това важи за всяка тема в мрежата.
Струва ми се, както четящите трябва да бъдат критични към всичко, което четат, така и евентуално засегнатите не е много ефективно да задълбават в безкрайни спорове и оправдания.
И да добавя, че да се заплашва със сниманото с камерата е много тъпо.
ChipiChapa

Мнение от ChipiChapa »

famozen написа: Чет Окт 31, 2024 7:08 pm Здравейте.
Ще си позволя да се включа в дебата относно Relax Chillout.
Както каза колегата по горе, от известно време Атаката срещу двата салона за Масажи е безмилостна. Смея да твърдя, че 90% от написаното не е истина, единствено мога да се съглася че има момичета които правят добър масаж и момичета които не толкова добър. Относно камерите, те не са скрити дори на входа има стикери че Обекта е под видео наблюдение. Те са само при влизане и са поставени заради пияни или дрогирани клиенти, каквито за сега Слава Богу не сме имали.
Написаното по горе от потребителката, която се е регистрирала на 30.10 не е наша колежка, или е нелоялна конкуренция или някоя колежка която вече не е при Нас, за което Съжалявам.
Тези които ни посещават от по дълго време знаят, че написаното от мен е Истина.
Позволих си да се включа веднъж и повече няма да го правя.
Желая Успех на всички Ви.
Я уволнете биполярната ви наркоманка Милена, не стига че е курва а не си спазва думата и уговорката! За най-малкото и блокира миризливата пача! Да не се прави на много важна че има клипове как си завира ножица и се кълчи и съблича!
razputin
Благодарил: 142 пъти
Благодарен: 241 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Май са я увониле доколкото разбирам. А шефчето да не се прави на ни лук мирисал и да знае а си дръжи мърлите по-изкъсо че стават за смех тука тава едно, ма да не му навлекат некой сериозен проблем като са абстинентни.
И да си ги подбира как требва най-вече ако иска клиантела, че не от сека смръдлива шунда става качествена к.... ъъъ масажистка.
Коса расте, акъл не доада
ChipiChapa

Мнение от ChipiChapa »

Съмнявам се че са я уволнили, вчера работеше курвата мазна! Просто не я слуша главата още откакто беше в Благоевград (значи 2021-2022)! Накрая му пишете на тоз фамозен, обзалагам се се познава с Елена Йордаклиева че и двамата са свързани със "Сите българи заедно"! Трябва се научи тоя мърльо какви отрепки работят за него
Genehirsh
Благодарил: 1 път

Мнение от Genehirsh »

При някои обяви шма параграф "Към нито един от масажите не се предлатат еротични услуги", при някои той липсва..
sweexs@mail.bg
Благодарен: 1 път

Мнение от sweexs@mail.bg »

Треснах Бела и имам гъбички въпреки че бях с презерватив... Да си знаете момчета... Иначе ми харесва момичето ама ...
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Е аре стига ве, кат некой земе та метне некоа такава бомба и си ебава м..ката.
Ми нема къ да се заимаш гъбички от некоя, ако си правил всичко с презерватив и си спазвал процедурата да не я бараш нея по катетицата, и после онаа си работа да си налузиш капута, например.
И въобще ми е много интересно кат се каже - еди коя си ми подари едиквоси ма не си прави сметка, че е бил при още поне 3 тоя месец, ако не ги е чукали и не са му духали на голо, то поне им е барал шундите и после пишлето си.
А па за гъбичките точно, може да си ги чува некой от години и периодично те да са в ремисия. И от самия капут също могат да се хванат вследствие на триене при по-интензивно кецане. Гъбички може и щот не си си мил уя една седмица, примерно, от кофти сапун - също или па след лечение с антибиотици.
Не че нещо защитавам курволяка, точно па аз, ама ползвайте си кратуните рошави та да мислите преди да пишете, па и преди/докато чукате деба, че иначе ставате точно кат тия тъпи курви, дето идват тука да реват, че клиентите сме им били виновни за тва дет са прости, алчни и безхаберни путки непоръбени.

Освен ако идеята на такива постове не е просто да очерниме некоя е така щот е от конкуренцията или па щот днеска сме махмурлии от първак, примерно. Кат земе та са изсули некой такъв с точно едно мнение у форума къ е фанал гъбички, то кво да си помислиш друго освен, че е бая съмнителен.
Brasal123
Благодарен: 3 пъти

Мнение от Brasal123 »

sweexs@mail.bg написа: Чет Дек 26, 2024 7:02 pm Треснах Бела и имам гъбички въпреки че бях с презерватив... Да си знаете момчета... Иначе ми харесва момичето ама ...
Треснал си друг път, повече от месец нищо не предлага освен ръчка не предлага.
frend
Благодарил: 8 пъти

Мнение от frend »

Има нова кака Краси
https://www.alo.bg/9965167

А Миленчето май са я махнали, има обява в Благоевград
https://www.alo.bg/9974039
kor https://kovri.info/memberlist.php?mode= ... file&u=463
E гнусен мангал, ще му еба пак и пак жената колкото и да ми трие съобщенията
Сиси https://www.alo.bg/spa-procedura-za-gla ... ja-9124899
:lol: :lol: :lol:
ChipiChapa

Мнение от ChipiChapa »

frend написа: Пет Дек 27, 2024 10:58 am Има нова кака Краси
https://www.alo.bg/9965167

А Миленчето май са я махнали, има обява в Благоевград
https://www.alo.bg/9974039
Милена е правила някакви номера и пак е избухнала! Тя е биполярна пача
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Явно шефа инги я а изритал Милена командировка в оперативен порядък барабар с клефарете по македонско да й ги изтрезнее главъта грозна и друсана и да й спихне грозната джука недоправена.
Коса расте, акъл не доада
ChipiChapa

Мнение от ChipiChapa »

Тя беше по Благоевград преди София! Ходил съм при нея като учех там! Значи един ден е на кеф и масажи евтин ти го предлага, след 3 дена като идеш пак не те помни и цените двойни! Даже на мен ми е викала и се е заяждала щото съм и пречил, а и бях написал дали има свободен час!
Милена Бориславова/ Роглева е поредната разведена, спинозна наркоманка, която се е взела за голямата работа защото мръсните, дебели и малоумни бай ганьовци ходят при нея и и дават самочувствие на единствена! Защо се върна в Благоевград, там всичко е грозни циганки и няма конкуренция
Genehirsh

Мнение от Genehirsh »

Няма я Злати...
Peepiti

Мнение от Peepiti »

Колеги, Ива от Чилаут как се справя? Не намерих инфо за нея, а изглежда хубавка. Склонна ли е на екстри, френска, секс?
Peepiti

Мнение от Peepiti »

https://www.alo.bg/masaji-ul-sv-sv-kiri ... ii-9327198
Да опресня въпроса за това момиче. Предлага ли екстри и как се справя?
Brasal123

Мнение от Brasal123 »

Peepiti написа: Пон Яну 06, 2025 6:10 pm https://www.alo.bg/masaji-ul-sv-sv-kiri ... ii-9327198
Да опресня въпроса за това момиче. Предлага ли екстри и как се справя?

Инфо от септември Масаж+ френска без-150 лева.
Масаж 1/10
Свирка 9/10

За повече не съм питал.
Genehirsh

Мнение от Genehirsh »

Бела ми отказа дори ръчка, иначе е хубавка, младо, крехко, но не дава
maymunyaka
Благодарен: 1 път

Мнение от maymunyaka »

Genehirsh написа: Чет Яну 09, 2025 12:24 pm Бела ми отказа дори ръчка, иначе е хубавка, младо, крехко, но не дава
Човек, не знам дали вече някой ти обръща внимание на теб 😂
Публикувай отговор