Здравейте,
https://www.alo.bg/love-my-job-10735378#fb_open
Тази мисля беше преди години в младост, но така не я пробвах, дали някой може да сподели мнение?
Благодаря предварително!
Old but not tested 0893577184
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
Kristodorov
- Благодарен: 6 пъти
Re: Old but not tested
Това е Сандра, беше чудно маце. От доста време беше спряла да работи. Сега не знам как е... Ще пробвам тези дни и ще пиша
В обявата на тази Сандра пише че е на 31г това реално ли е или се "подмладява"Kristodorov написа: ↑Чет Дек 04, 2025 4:14 pm Това е Сандра, беше чудно маце. От доста време беше спряла да работи. Сега не знам как е... Ще пробвам тези дни и ще пиша
-
Kristodorov
- Благодарен: 6 пъти
Може би е на малко повече... Не съм сигурен но тези снимки са стариsexdream написа: ↑Чет Дек 04, 2025 5:10 pmВ обявата на тази Сандра пише че е на 31г това реално ли е или се "подмладява"Kristodorov написа: ↑Чет Дек 04, 2025 4:14 pm Това е Сандра, беше чудно маце. От доста време беше спряла да работи. Сега не знам как е... Ще пробвам тези дни и ще пиша![]()
![]()